Onze identiteit

Een sportvereniging wordt in toenemende mate gezien als een maatschappelijke onderneming. Om te kunnen voldoen aan de verwachtingen die de maatschappij aan dergelijke verenigingen stelt, dient zij zich regelmatig te bezinnen op haar (maatschappelijke) positie en over haar taakvervulling verantwoording af te leggen.

Kyokushinkai Karate
Budo Kai Tora Tora
20200504_182445
Beleidsnota Illustratie BKTT

Missie + visie + strategie

Onze werkwijze

In haar statutaire doel(en) en in haar missie en visie heeft BKTT haar identiteit en haar koers voor de lange termijn vastgelegd. Het bestuur stelt de koers vast en voert deze in samenspraak met het kader van BKTT uit. Het bestuur houdt toezicht op de uitvoering en verantwoording daarvan.

Het reglement geeft een uitwerking van de werkwijze van het bestuur en het kader welke functioneert voor Budo Kai Tora Tora statutair gevestigd te Zutphen.

 

Vog

Veiligheid voorop

Alle kaderleden van BKTT zijn in het bezit van een VOG.

Een VOG is een verklaring waaruit blijkt dat uw (justitiële) verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving. Bij de beoordeling van een VOG-aanvraag kijkt Justis of u strafbare feiten op uw naam heeft staan die een risico vormen voor de functie of het doel waarvoor u de VOG aanvraagt.

Sommige strafbare feiten vormen een bezwaar voor de ene baan of stage, maar voor de andere niet. Een snelheidsovertreding kan bijvoorbeeld van belang zijn als een aanvrager taxichauffeur wil worden, maar niet voor de functie van baliemedewerker bij een bank. Heeft u geen strafblad, of heeft u geen strafbare feiten gepleegd die relevant zijn voor het doel van de aanvraag? Dan krijgt u een VOG.

Vog
Federatie Oosterse Gevechtskunsten
nocnsf-768x546

Budo Kai Tora Tora is aangesloten bij de Nederlandse Karate Kyokushinkai Organisatie (NKKO) deze zijn aangesloten bij de Federatie Oosterse gevechtskunsten (FOG) en bij de NOC*NSF

Ben jij geïnteresseerd?

Vraag een proefles aan!

Budo Kai Tora Tora

Heb jij vragen of opmerkingen?

Neem contact op

Ben jij nieuwsgierig, heb je een vraag of wellicht iets anders? Via onderstaande knop.

BKTT Logo

Budo Kai Tora Tora

Budo Kai Tora Tora is een karatevereniging, die zich bezig houdt met het Kyokushinkai Karate.

We hebben ons als doel gesteld om een ieder die interesse heeft om karate te gaan beoefenen de kans te geven, om op zijn of haar niveau onze sport te beoefenen.

Trainingslocatie
Optisport De Kei

Maandag + woensdag
jeugd tm 12 jaar
van 18:00-19:00
Junioren/Senioren
van 19:00 -20:00 uur

Bussenweide 2
7231 NE Warnsveld

06 - 21983911
r.broek910@upcmail.nl

Trainingslocatie
SB-FIT

Vrijdag iedereen van 19.00-20.00

IJslandsestraat 6
7202 CL Zutphen

06 - 21983911
r.broek910@upcmail.nl

Scroll naar boven