Budo Kai Tora Tora Karate Vereniging Zutphen Gelderland

Het heeft even geduurd maar het was het wachten zeker waard! In samenwerking met Infused zijn wij druk bezig geweest met de ontwikkeling van onze nieuwe website zodat wij er de komende jaren weer op vooruit kunnen.

Hieronder staan een aantal punten die zijn aangepakt:

Eenvoudige  & heldere communicatie

Eén van de belangrijkste doelstellingen van de nieuwe website was dat de communicatie eenvoudiger en vooral duidelijker moest worden.
Om te beginnen hebben wij dan eindelijk een nieuwspagina. Wees dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en lees hier de laatste nieuwtjes, updates en aankondigingen.

Belangrijke of korte mededelingen zullen daarnaast ook in een rode balk bovenin de website verschijnen wanneer dit nodig is:

Rode Balk Mededelingen

Daarnaast hebben wij ook onze contactpagina flink op de schop genomen. Deze bevat nu één contactformulier waarmee je alle communicatie met ons kunt regelen. Hierdoor kun je nu eenvoudig:

  • Contact met ons opnemen
  • Proeflessen aanvragen
  • Jezelf online inschrijven
  • Online producten bestellen
Vernieuwd Contactformulier BKTT

Online bestellen

Zoals hierboven benoemd, kan je nu eenvoudig online jouw karatepak en/of benodigde attributen online bestellen.
Selecteer eenvoudig welke producten je nodig hebt en betaal gemakkelijk en snel met iDeal (Via Stripe).

Bestellijst

Voordat je gaat bestellen wil je uiteraard kunnen zien wat we te bieden hebben. Als onderdeel van de vernieuwde website hebben we onze bestellijst volledig gedigitaliseerd!

Bestellijst Screenshot

Dus heb je nog iets nodig? Bekijk dan gauw onze vernieuwde bestellijst hier:

> Bestellijst bekijken

Proeflessen aanvragen

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je graag meetrainen? Vraag eenvoudig proeflessen aan via de contactpagina door de keuze ‘Ik wil graag proeflessen‘ te selecteren. Vul vervolgens de benodigde velden in die dan verschijnen en we zullen z.s.m. reageren.

> Inschrijven

Scroll naar top